Slider Plaider - sommerhus
Om os

Cozy by nature

“Nydelsen ved kvalitet, skal man ikke underkende i hverdagen”

Hos COZY BY NATURE tror vi på værdien af at omgive os med ting i hverdagen, som vi holder af, og glæden ved det enkle taktile design. Vores mål er at levere kvalitets boligtekstiler, som lever op til funktionskravene, og som bidrager til en hyggelig boligindretning, hvor det er rart at være.

COZY BY NATURE sælger tidløse boligtekstiler i nordisk design og rene naturmaterialer, som vi håndplukker hos udvalgte designere. Som kunde hos os kan du derfor sammensætte de bedste boligtekstiler fra forskellige brands, og indrette dig med kombinationsmuligheder, som komplimenterer og skaber den rigtige stemning i dit hjem.

Vi samarbejder med de allerbedste danske, svenske og portugisiske producenter af smukke, tidløse og bæredygtige boligtekstiler i høj kvalitet. Langt størstedelen af vores boligtekstiler er produceret i Europa, og det er afgørende for os, at vores producenter har 100% gennemsigtige produktionsforhold.

COZY BY NATURE har eksisteret siden 2014. Inspirationen til COZY BY NATURE er den skandinaviske design tradition, kendetegnet ved godt håndværk, enkelthed og hensynstagen til miljøet. COZY BY NATURE er dansk, og vores CVR nr. er 35492313.

På www.cozybynature.com kan du i ro og mag se vores boligtekstiler, og få inspiration til at skabe det hjem, du drømmer om. Hos COZY BY NATURE har du altid 30 dages fuld retur- og fortrydelsesret.

Velkommen

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt en rabatkode på 10% til dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

 

Med nyhedsbrevet får du inspiration, nyheder og tilbud før andre. Vi sender nyhedsbreve 3 - 6 gange årligt

Vil du have 10% rabat?

Vil du have 10% rabat?
Scroll til toppen